Verzend- en leveringsbeleid

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 10u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. De gemiddelde levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€4,40 voor bestellingen binnen België.
€9,00 voor bestellingen naar Nederland

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Bpost. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9u00 en 18u00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bestelling wijzigen of annuleren?

Omdat we een snel leveringsproces hebben kan het soms zijn dat de bestelling al verwerkt is door de verzender. We kunnen daarom niet garanderen dat je de bestelling nog kunt aanpassen. Wil je de bestelling aanpassen of annuleren stuur dan snel een e-mail naar hello@curatedbykiosk.be

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat evenwel over op de klant vanaf de levering. De klant verbindt er zich toe zo nodig derden op het eigendomsvoorbehoud van Kiosk te wijzen bijvoorbeeld aan eenieder die op de nog niet geheel betaalde artikelen beslag zou komen leggen.

Retourneren kan natuulijk wel

Niet goed? Stuur ons een mail (hello@curatedbykiosk.be) binnen 30 dagen na aankoop. We verwijzen je naar onze algemene voorwaarden voor alle details. Is het product niet gebruikt- met zorg en niet beschadigd? Stop het weer in het meegeleverde doosje (of een andere stevige verpakking) en retourneer het naar:

Kiosk
Hulstbaan 266
9112 Sint-Niklaas
België

Kosten voor retourzendingen kunnen we helaas niet op ons nemen. Als wij de retourzending hebben ontvangen en alles is in orde, dan ontvang je jouw geld terug binnen 5 werkdagen.